PIV Congres 2019 in nieuw toekomstbestendig jasje: – Creëer je eigen toekomst

Het PIV congres slaat een nieuwe weg in. De 19de editie, die in een nieuw, toekomstbestendig jasje wordt gestoken, wordt op 29 maart a.s. gehouden  in DeFabrique in  Utrecht. Het centrale thema luidt: Creëer je eigen toekomst. Het programma begint om 10.00 uur (ontvangst vanaf 0900 uur) en wordt omstreeks 16.45 uur afgesloten met een netwerkborrel.

In een toelichting op het thema zegt het PIV: “We willen samen met u het leed door letsel voor slachtoffers en hun naasten zoveel mogelijk beperken. Ook in de snel veranderende wereld om ons heen moeten wij in onze branche toekomstbestendig zijn. Het programma neemt u op verschillende niveaus mee in deze toekomst. De toekomst lijkt nog ver weg, maar is dichterbij dan ooit. De wereld verandert snel en de exponentiële technologische groei zorgt er voor dat ons werk anders wordt. Kijkt u uit naar de toekomst van de letselschadebranche of geeft het u een onzeker gevoel?”

 Vier blokken

Het programma is onderverdeeld in vier blokken:

Blok 1| Het onbekende. Het proFounder van Singularity University Nederland, Yuri van Geest, opent het congres en neemt de deelnemers mee in de ontwikkelingen die er op dit moment gaande zijn in de wereld. Hierna vertelt Ferry Zandvliet, slachtoffer van de

Bataclan-aanslag in Parijs, zijn verhaal. De laatste spreker wordt de komende week bekend gemaakt, dus houd uw e-mail en de website goed in de gaten! Tijdens de netwerklunch krijgt u volop de tijd om met uw branchegenoten te spreken over uw toekomst.

Blok 2 | De weg 
De weg naar de toekomst is een nieuw avontuur dat vraagt om lef, volharding en kennis, volgens het PIV.  Welke eigenschappen worden op de proef gesteld? Heeft u alles in u om de toekomst te omarmen?. De spreker (naam wordt binnenkort bekend gemaakt) vertelt over de transitie die gaande is in de zorg en letselschadebranche. 

Blok 3 | Uw pad . 

Het programma zet zich voort op micro niveau. “Welke kennis en skills heeft u nodig voor de toekomst? U bent eigenaar van uw eigen pad en u beslist.” De deelnemers kunnen kiezen uit 9 subsessies

Blok 4 | Het begin 
Uw toekomst begint nu. En niet morgen. Uw ervaring in de letselschadebranche heeft u gebracht waar u nu bent. Creëer uw eigen toekomst, u bent er klaar voor.”

Ingeschrevenen in het NIVRE-Register krijgen hiervoor 5 PE-punten; De Nederlandse

Vereniging van Arbeidsdeskundigen kent 3 PE punten toe aan het congres. 

Aanmelden: https://www.pivcongres.nl/page/520155