Pieter Koks nieuwe operationeel directeur bij Flyct

Per 1 februari a.s. heeft de directie van Flyct zich versterkt met de komst van Pieter Koks als operationeel directeur. In deze rol stuurt hij de professionals aan en zal hij ook een bijdrage leveren aan de groeiambitie van Flyct.

In een toelichting op zijn komst meldt Flyct: “Pieter is een aanwinst voor Flyct als operationeel directeur door een combinatie van zijn werkervaring en zijn persoonlijkheid. Hij heeft ruime leidinggevende ervaring opgedaan in verschillende functies bij een verzekeraar, heeft ervaring in project- en portfoliomanagement en heeft geregeld een rol gespeeld in het begeleiden van transities. In zijn werk heeft hij de laatste tijd ook meer ervaring opgedaan met letselschade. Hij is een energiek, spontaan en positief ingesteld persoon.” Tessa ’s Gravemade, algemeen directeur Flyct: “Met Pieter aan boord zetten wij weer een extra stap in de verdere ontwikkeling van onze organisatie”.

20 Jaar Achmea

Pieter werkte de afgelopen 20 jaar bij Achmea, met name in verschillende managementfuncties. De afgelopen 2,5 jaar was hij werkzaam als Business Change Manager letselschade binnen Achmea Personen Schade. Op LinkedIn schrijft hij: “Na iets meer dan 20 jaar ga ik weg bij Achmea.In deze jaren heb ik het voorrecht gehad om steeds nieuwe dingen te leren en mezelf te ontwikkelen. Ik kreeg het vertrouwen om via vallen en opstaan steeds verder te groeien in diverse functies! Ik ben Achmea daar erg dankbaar voor! Het is en blijft een mooi bedrijf waar ik met heel veel plezier heb gewerkt! Vandaag heb ik mijn laatste mail gestuurd en gesprek gevoerd. Daarna ben ik naar Leiden gereden om mijn spullen in te leveren. Door Corona is het wel raar om zo zonder collega’s afscheid te nemen. De persoonlijke berichtjes, kaartjes en attenties maakten veel goed! Vanaf dinsdag begin in aan een nieuwe uitdaging bij Flyct. Ik kijk er naar uit.”

In een aanvulling hierop zegt hij: “Letselschadeslachtoffers hebben hulp nodig bij het vinden van een mogelijk nieuw perspectief. Vanuit Flyct kan ik hier een hele mooie bijdrage aan leveren. Wij maken voor onze klanten het verschil”.