Pieter Bakker keert na acht jaar terug bij Troostwijk

 

 

Na een uitstap van 8 jaar is Pieter Bakker teruggekeerd bij Troostwijk. Sinds 1 januari maakt hij weer deel uit van Troostwijk Groep. In de afgelopen acht jaar was hij werkzaam als directeur Taxaties en Bouwkundige opnames bij Lengkeek, Laarman & De Hosson. Daarvoor werkte Bakker gedurende 19 jaar bij Troostwijk, onder meer als valuator, account manager, manager en afdelingsdirecteur.

Bij Troostwijk zal Pieter Bakker zijn opgedane ervaring en kennis aanwenden om de groei van het bedrijf mede verder vorm te geven. Wiebe Westerhof (CEO Troostwijk Groep) is verheugd met zijn komst: “ Nadat Pieter zijn werkzaamheden bij Lengkeek had afgerond, zijn wij weer in contact gekomen en hebben we de goede relatie die er nog altijd was, weer een nieuwe invulling gegeven. Troostwijk is in de afgelopen jaren veranderd en Pieter heeft veel ervaring opgedaan buiten onze organisatie; dat is een spannende mix om weer samen iets op te pakken.”Ook voor Bakker is de overstap naar zijn oude werkgever speciaal. “Bij Lengkeek heb ik een prachtige tijd gehad, maar door de lange tijd die ik bij Troostwijk heb gewerkt, is de band nooit helemaal verdwenen. Mijn hart ligt bij het taxatievak en bij Troostwijk zie ik de mogelijkheid om daar weer volop mee aan de slag te gaan”.

Pieter Lardinois

Eerder deze week maakte Troostwijk Taxaties bekend zich te hebben versterkt met de komst van Pieter Lardinois MSc MRICS, die met  ingang van 2017 de overstap heeft gemaakt van Nadorp Taxaties naar Troostwijk Taxaties. Lardinois is de afgelopen 16 jaren verbonden geweest aan Nadorp Taxaties met als focus het gebied Haaglanden en WOZ-advisering. Daarnaast is Lardinois sedert vele jaren docent bij de Academie voor Vastgoed. Lardinois: “De taxatiewereld is enorm in beweging. Het taxeren wordt steeds meer een teamprestatie en daarom kies ik nu bewust voor aansluiting bij een grotere organisatie. Troostwijk is een mooi bedrijf met een mooie naam waar ik veel vertrouwen in heb.” In een eerdere fase van zijn taxatie-carrière maakte Lardinois deel uit van de directie van de taxatieafdeling van DTZ Zadelhoff en was hij werkzaam bij A.D. van Dijk Consultants.Ook Troostwijk is blij met de komst van Pieter Lardinois. Frans van Hoeken: “Iemand met zijn kennis en jarenlange ervaring op het gebied van taxaties is zeldzaam. Zijn overstap  past in een tijd waarin taxatiebureaus een minimale kritische massa moeten hebben om te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen bij concurrerende tarieven.”