Peter van Bedem versterkt personenschadeteam Sedgwick

Per 1 februari 2019 zal Peter van den Bedem het personenschadeteam van Sedgwick komen versterken. Hij zal een nieuwe rol krijgen; Senior Expert Personenschade met de toevoeging: Senior Consultant. In deze nieuwe functie zal hij zich bezig gaan houden met diverse aspecten binnen ons bedrijf, vooralsnog gericht op Personenschade:Opleiding en begeleiding binnen specialistische vakgebieden, intern en extern;Consultancy bij klanten;Het uitvoeren van de meer complexe en/of (publiciteits)gevoelige personenschade-opdrachten;Inzet in specifieke projecten waarbij bijzondere ervaring nodig is.

Peter van Bedem (55 jaar) brengt een ruime ervaring mee en staat daarnaast goed bekend binnen de branche personenschade. Hij heeft een diverse achtergrond binnen Achmea als Teammanager Binnendienst, Teammanager Buitendienst en als laatste als Beleidsmanager. In 2014 heeft hij de overstap gemaakt naar Van Ameyde waar hij werkzaam was als Directeur Letsel. In deze hoedanigheid verzorgde hij de operationele en inhoudelijke aansturing van de afdeling letsel en hield hij zich vervolgens specifiek bezig met Business Development en Sales.

Peter bekleedt naast zijn reguliere werkzaamheden ook nog een aantal nevenfuncties:Adviseur Branchebestuur Personenschade NIVRE;Examinator Opleiding Herstelcoach Quasir; Lid van de Commissie Normering van De Letselschaderaad.

 

In