Personele wijzigingen afdeling Personenschade Cunningham Lindsey

Per 15 juni jl.  is mevrouw mr. Desirée Lam bij Cunningham Lindsey begonnen als Operationeel Manager van de personenschade-afdelingen van de kantoren Amstelveen en Hoogeveen. Desirée is afkomstig van het FNV, waar zij werkzaam was als manager van de personenschaderegelaars en van het Bureau Beroepsziekten. Zij is bovendien NIVRE-re en lid van het branchebestuur Personenschade van het NIVRE.

 

Per 15 augustus a,s, wordt Patrick Janssen, Senior Expert Personenschade, NIVRE-re, benoemd tot Operationeel Manager van de personenschade-afdelingen van de kantoren Eindhoven en Rotterdam. Patrick werkt sinds 2013 als Senior Expert bij Cunningham en is daarnaast Internationaal Coördinator. Zijn activiteiten als Internationaal Coördinator zal hij voort blijven zetten.

 

 

 

Er zijn meerdere nieuwe experts aangenomen ter versterking van ons personenschadeteam:

  1. Op 14 mei 2018 is Evelien Linders op het kantoor Amstelveen gestart als Expert Personenschade in opleiding. Evelien is 24 jaar en in december 2017 Cum Laude afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting Privaatrecht;
  2. Op 1 juni 2018 is mr. Avelien Komen begonnen op ons kantoor Hoogeveen als Expert Personenschade in opleiding. Avelien is 29 jaar. Zij was al sinds 2016 in dienst bij het zusterbedrijf van Cunningham: inTrust.
  3. Per 1 juli 2018 is Menno Langenberg (57) als Senior Expert gestart vanuit ons kantoor te Amstelveen. Menno heeft onder anderen 18 jaar bij MSAmlin gewerkt als Senior Personenschade Expert. Menno is bovendien Arbeidsdeskundige;
  4. Per 1 augustus 2018 hebben wij mr. Carla Ratering (32) kunnen verwelkomen als Expert Personenschade. Zij is afkomstig van Arag Rechtsbijstand waar zij de functie van Letselschadejurist heeft uitgeoefend. In deze hoedanigheid trad zij als belangenbehartiger op voor slachtoffers die betrokken waren bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of anderszins.
  5. Op 1 augustus 2018 is bovendien mevrouw mr. Heleen Fast (32) gestart vanuit het kantoor Amstelveen als Expert Personenschade. Heleen is afkomstig van Crawford waar zij eveneens de functie van Expert Personenschade uitoefende. Heleen heeft bij Crawford ervaring opgedaan ten aanzien van allerhande personenschadekwesties en is bovendien goed bekend met de werkwijze binnen de co-assurantiemarkt;
  6. Op 1 september 2018 keert mr. Nicole Bilo NIVRE-re (56) terug bij Cunningham Lindsey als Senior Expert Personenschade. Nicole is in 2006 bij Cunningham vertrokken en keert nu dus weer terug op het oude honk. Nicole is eveneens een welkome, deskundige, aanvulling op het team te Amstelveen.

De afdeling Personenschade bestaat uit 31 experts en drie 3 rekenkundige experts. Al onze experts werken in principe binnen de regio waar zij woonachtig zijn.