Paul Westerik keert na 18 jaar terug bij Hanselman Groep

Paul Westerik versterkt Hanselman Groep per 3 december a.s. als Manager Brand, Claimshandling en Waardebepalingen! Daarmee keert hij terug bij het bureau waar hij van 1990 tot 1999 werkte als schade-expert

In 2000 stapte Paul over naar Amev/Fortis Verzekeringen, nu a.s.r verzekeringen. Daar heeft Paul samen met collega’s het telefonisch schaderegelen en het natura netwerk opgezet en uitgebouwd. Tegelijkertijd is de samenwerking gestart met Aegon en Nationale Nederlanden op het gebied van Natura Herstel, wat uiteindelijk tot de samenwerking binnen Herstel Verzekerd heeft geleid met een netwerk van 18 herstelpartners. Naast zijn expertise werkzaamheden behoorde auditor en teammanager van de expertisedienst en het aansturen van de binnendienst voor deze activiteiten binnen Amev/Fortis tot zijn taken.

 Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij a.s.r. keert hij nu terug op het oude nest. Paul Westerik:  “In meerdere intensieve en goede gesprekken ben ik geprikkeld om samen met de collega’s de afdelingen Brand, Claimshandling en Waardebepalingen verder uit te bouwen”. Het borgen van de kwaliteiten en ontwikkelen van onze dienstverleningen binnen zijn functiegebieden vormen de kerntaken van Paul. “Een mooie uitdaging bij een unieke onderneming die al meer dan 30 jaar bestaat en waar ik graag mijn energie en vaardigheden aan wil geven.”