Paul Westerik keert na 18 jaar terug bij Hanselman Groep

Paul Westerik versterkt Hanselman Groep per 3 december a.s. als Manager Brand, Claimshandling en Waardebepalingen! Daarmee keert hij na 18 jaar terug bij het bureau waar hij van 1990 tot 1999 werkte als schade-expert.

In 2000 stapte Paul over naar Amev/Fortis Verzekeringen, nu a.s.r verzekeringen, waar hij bij de toenmalige AMEV Expertise Dienst gedurende ruim acht jaar werkzaam was als Senior Schade-Expert. Nadat AMEV was opgegaan in ASR Verzekeringen Nederland werkte jij twee jaar als teammanager expertisedienst, 1,5 jaar als Teammanager NGNL (next generation non life), en laatstelijk, sinds maart 2011, als Claimsmanager.

In die periode heeft Paul Westerik samen met collega’s het telefonisch schaderegelen en het naturanetwerk opgezet en uitgebouwd. Tegelijkertijd is de samenwerking gestart met Aegon en Nationale Nederlanden op het gebied van Natura Herstel, wat uiteindelijk tot de samenwerking binnen Herstel Verzekerd heeft geleid met een netwerk van 18 herstelpartners. Naast zijn expertisewerkzaamheden behoorde auditor en teammanager van de expertisedienst en het aansturen van de binnendienst voor deze activiteiten binnen Amev/Fortis tot zijn taken.

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij a.s.r. keert hij nu terug op het oude nest. Paul Westerik zelf daarover: “In meerdere intensieve en goede gesprekken ben ik geprikkeld om samen met de collega’s de afdelingen Brand, Claimshandling en Waardebepalingen verder uit te bouwen”. Het borgen van de kwaliteiten en ontwikkelen van onze dienstverleningen binnen zijn functiegebieden vormen de kerntaken van Paul Westerik. “Een mooie uitdaging bij een unieke onderneming die al meer dan 30 jaar bestaat en waar ik graag mijn energie en vaardigheden aan wil geven.”