OSR en CED: Extra leergang Personenschade Middelzwaar Letsel

OSR juridische opleidingen biedt in mei 2021 in samenwerking met CED een extra Leergang Personenschade Middelzwaar letsel aan in Capelle aan den IJssel. Zo kunnen nog meer potentiële deelnemers de leergang volgen en zich ontwikkelen in de behandeling van middelzware letselzaken. Daarnaast kunnen deelnemers kennismaken met CED en voor deelnemers uit de regio Rotterdam biedt deze locatie een gunstigere reisafstand.

Pauline Verhoeven, opleidingsmanager personenschade, over de leergang MZL: ‘’Om te voldoen aan de leerwensen en de kwaliteitseisen van de branche personenschade staan we voor deze intensieve leergang voortdurend in contact met de deelnemers, docenten en de branche. Dit houdt ons scherp op zowel inhoud als kwaliteit.’’

De Leergang Personenschade Middelzwaar letsel is opgezet en wordt geactualiseerd in nauw overleg met de Adviesraad Leergangen Letselschade. In deze Raad hebben vertegenwoordigers van alle belangrijke marktpartijen zitting, zoals het Platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars, het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE), vertegenwoordigers van aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekeraars, De Letselschade Raad en de LSA (als toehoorder). Hiermee is deze leergang van OSR toonaangevend in de branche Personenschade. De Adviesraad komt twee keer per jaar bijeen en bespreekt dan met OSR de leergang en de leerwensen vanuit de markt, zodat de leergang blijft aansluiten op de behoefte van de markt.

Bron Letselschade.nu