Ook assistent scheidsrechter Erwin Zeinstra spreekt op open marktbijeenkomst  OSB Platform Reconditionering

 

Het programma van de open marktbijeenkomst die brancheorganisatie OSB Platform Reconditionering op donderdag 11 oktober a.s. van 14.00 tot 16.30 uur organiseert bij   bij Dutch Biz, De Genestetlaan 7-9, in Amersfoort.

Na de opening door Ilse marien van het OSB Platform Reconditionering zijn er presentaties van Geerlof van Loo van Stichting Salvage over de kwaliteitscriteria, de  KPI’s, recente wijzigingen en de gedachtegang hierachter, en  Erwin Zeinstra (links op foto), assistent-scheidsrechter van team-(Björn) Kuipers. Daarnaast is hij ook werkzaam bij RGN Nivo Noord als assistent-controller en dus bekend met de reconditionringsbranche.  Erwin zal met behulp van beelden meenemen in de wereld van de arbitrage van team-Kuipers en legt een link tussen het ondernemen in de reconditionering en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk.

Aansluitend wordt nieuws vanuit het Platformbestuur Reconditionering gedeeld door Willem Brouwer, Marlies van der Meulen en Rob Meershoek, bijvoorbeeld over  de CAO en het  Nationaal Calamiteiten Plan (NCP). De bijeenkomst wordt omstreeks 16.30 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Foto KNVB