Ondanks verloop maakt Flyct verdere groei door: 22 nieuwe gezichten

De transfercarrousel in de personenschadebranche draait op volle toeren. Bij Flyct, met ca 100 medewerkers het grootste letselschadebureau van Nederland, weten ze erover mee te praten. Volgens directeur Mark van Dijk is in de markt de vraag naar met name ervaren, goed opgeleide  personenschade-experts momenteel heel groot en is mede daardoor ook bij Flyct het verloop relatief hoog. Daar staat tegenover dat in de afgelopen maanden maar liefst 22 nieuwe medewerkers zijn aangenomen, waardoor het totale personeelsbestand de afgelopen maanden verder is gegroeid. Bovendien zijn in december twee medewerkers gepromoveerd tot letselschade-experts : Eric Benjamins en Koen Oude Alink.

Daarnaast zijn sinds begin oktober drie interim-medewerkers aangesteld voor het uitvoeren van letselexpertises : Patrick Breetveld, Andrea Verlaan en Mariska Dammers. Voor de afdeling Claims & Advies (middelzwaar letsel) is Melissa de Jong aangetrokken, afkomstig van Allianz, voor Claims & Recovery  Floor Schonk (Smart Letselschade) en Max Meuser (Oproepkracht/student), voor de afdeling materieel Angelique van der Heijden (CED Cross Boirder Claims) en Ger Wind (Sincerus Letselschade) voor kantoor Noord.

Verder is de afdeling Buitenland uitgebreid met zes medewerkers :  Cemre Yilmaz (Onur Gungor Law  Firm Turkije), Claudia Henke (CED Nederland), Gabriela Ureta (JUPOS), Leonie van Beek (interim),Froukje van der Plicht (gedetecheerd via DEKRA) en  Ewalt Jansen als inerim-kracht. Op de afdeling Intake zijn vijf medewerkers aan de slag gegaan : Danique Franssen  (SRK), Lisa Dammers (Cleerdin & Hamer Advocaten), Pauline Brorens (universiteit Wageningen) en Olivia Luis Neto (Student HBO Rechten), terwijl Judith Schauwaert (Connected World Services) inmiddels werkzaam is als manager Intake & Support. De overige nieuwe medewerkers zijn : Mark ‘s Gravemade en Marlies Hogervorst (Beerco schoonmaakgroep) op de afdeling Finance. 

Foto Flyct