Nostimos verwelkomt met Jan Willem Prins nieuwe personenschadedeskundige

Jan Willem Prins is gestart als personenschadedeskundige bij Nostimos. Zijn primaire standplaats is de vestiging Almere, maar hij zal ook met enige regelmaat aanwezig zijn op de vestiging in Den Haag. Hij werkt sinds 2008 in de verzekeringsbranche, laatstelijk als jurist letselschade bij ARAG Rechtsbijstand.

Na het afronden van zijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in augustus 2008 is hij aan de slag gegaan in de verzekeringsbranche. Na eerst een half jaar werkzaam te zijn geweest bij Brunel Insurance & Banking in de functie van pensioen- en levenspecialist en vervolgens tweeënhalf jaar als schadebehandelaar verkeer bij Voogd & Voogd Verzekeringen te hebben gewerkt, is hij in dienst getreden bij ARAG Rechtsbijstand als jurist letselschade.

” Sindsdien ben ik aan het ‘letselschadevak’ verknocht”, zegt hij. Niet alleen omdat ik in dit vak mijn juridische kennis en vaardigheden goed kan benutten, maar vooral omdat het bijstaan van slachtoffers mij veel voldoening geeft. Niet alleen het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding voor het slachtoffer, maar ook diens herstel, terugkeer in het arbeidsproces en rehabilitatie in het maatschappelijk verkeer vind ik van groot belang.”