Nostimos organiseert kennissessie voor intermediair op 3 juli a.s.: “Na tegenslagen het leven op de rit met de juiste begeleiding”

Nostimos organiseert op woensdag 3 juli 2019 van 15:00 uur tot 18.15 uur in het City café van De Gift City in Zwolle een kennissessie voor intermediair. De bijeenkomst heeft als titel ‘Na tegenslagen het leven op de rit met de juiste begeleiding’.

In een toelichting schrijft Nostimos dat ‘iedereen een onafhankelijke belangenbehartiger verdient. In het bijzonder mensen met letselschade opgelopen door bijvoorbeeld verkeers- en bedrijfsongelukken en ook voor nabestaanden van personen die als gevolg van een dergelijk ongeluk zijn overleden’.   “U wilt uw cliënten van het beste advies en de beste producten voorzien en ze succesvol begeleiden naar een goed resultaat. Waar bestaat het beste advies en begeleiding uit? Aan de hand van twee sprekers leert u waar een slachtoffer van een ongeluk en een overlevende van een terroristische aanslag tegenaan zijn gelopen. En hoe zij hun leven weer op de rit hebben gekregen mede door de hulp van adviseurs.

Een ander onderwerp dat aan bod komt tijdens deze kennissessie, is het onderzoek van Nostimos naar SVI-verzekeringen. Bepaalde punten komen in het onderzoek naar voren als: welke SVI-verzekering sluit u af voor uw klant? Is er verlies aan arbeidsvermogen en wat zijn de kosten voor juridische bijstand? De resultaten delen wij in gedrukte vorm met u op deze dag.” 

    Twee sprekers
Ferry Zandvliet
 (links op de foto) is een veelgevraagd spreker. Ferry en zijn vrienden overleefden de aanslag in de Parijse theaterzaal Bataclan. Hoe heeft deze traumatische ervaring zijn leven veranderd? Hij merkte dat praten over zijn ervaring hem hielp bij de verwerking en nasleep van dit drama. Dit indrukwekkende verhaal zal Ferry met u delen. 

Ed Bijnen (rechts op de foto) is letselschadeslachtoffer en architect. Hij deelt zijn ervaringen met opgelopen letselschade. De impact van zijn ongeluk is zodanig groot geweest, dat hij nu 8,5 jaar in een rolstoel door het leven gaat. Het leven na het ongeluk heeft hem tot nieuwe inzichten gebracht. Nog steeds werkzaam als architect, nu met een andere inslag. Voor verzekeringsadviseurs is deze praktijkcasus bijzonder leerzaam.  

Programma Het programma ziet er als volgt uit:
15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Welkomstwoord door Sander Brand, regiomanager en personenschadedeskundige
15.40 uur  Introductie Nostimos en toelichting SVI-voorwaarden door Gert-Jan Mijnen, algemeen directeur Nostimos
16.00 uur Een verhaal over de impact van zijn ongeluk en het leven erna door Ed Bijnen, architect en letselschadeslachtoffer
16.45 uur Pauze
17,15 uur Aanslagen bij het Bataclan-theater in Parijs veranderen het leven van Ferry op een positieve manier door Ferry Zandvliet, overlevende van deze aanslag
18.15 uur Warm buffet met aansluitend netwerkmoment
19.30 uur Einde bijeenkomst
   
Nostimos nodigt intermediairs van harte uit om deze inspirerende kennissessie kosteloos bij te wonen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via:  https://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/actueel-intermediairs/aanmelden-woensdag-3-juli-2019/