Nomot haakt met nieuwsbrief in op SIRE-campagne ‘Waardeer het, repareer het’; nieuwe worskshop op 1 okober a..s

SIRE wil mensen in beweging brengen en aanzetten tot nadenken. Na het alom aanwezige #doeslief van vorig jaar heeft SIRE zijn pijlen dit jaar gericht op duurzaamheid. Met de campagne ‘Waardeer het, repareer het’ wil het Nederlanders aanzetten kapotte spullen niet weg te gooien, maar te repareren en hiermee de afvalberg verkleinen. “Hier kunnen wij het als duurzaam hersteller uiteraard alleen maar mee eens zijn!”, benadruktr Nomot in haar recente nieuwsbrief.

“Volgens gegevens van MilieuCentraal gooien we gemiddeld jaarlijks per persoon bijna 50 kilo aan spullen weg! Ook wij merken dat er nog veel te vaak een meubel of opstal, zoals bijvoorbeeld een aanrechtblad, wordt vervangen terwijl herstel heel goed mogelijk is. Dus denkt u aan ons voordat er vervangen wordt?
Dit is goed voor het milieu, uw portemonnee en uw trots!” aldus Nomot in haar deze week verschenen nieuwsbrief. 
“Fingerspitzengefühl is een goed ontwikkeld, intuïtief gevoel om het juiste te doen. 

Ook onze herstelmedewerkers beschikken over dit fingerspitzengefühl op herstelgebied. Juist dát maakt het verschil. Herstel is geen productiewerk. Geen enkele schade is hetzelfde, geen enkel artikel is hetzelfde. Steeds opnieuw wordt er bekeken, aangevoeld en besloten welk en hoe herstel het beste kan worden uitgevoerd.” 

Uitnodiging Nomot workshop dinsdag 1oktober 
Nomot nodigt een ieder van harte uit om met eigen ogen te zien hoe het schadeherstel in zijn werk gaat  en om inzicht te krijgen in alle herstelmogelijkheden en hersteltechnieken die de specialisten van Nomot kunnen bieden. Nomot organiseert regelmatig en kosteloos workshops in haar bedrijf in Nieuwegein. Tijdens een workshop worden alle herstelmogelijkheden en -technieken van Nomot toegelicht, vindt er een rondleiding plaats door het bedrijf en de werkplaats en worden er ‘live’ -demonstraties gegeven door de gespecialiseerde schadeherstelprofessionals.  

De eerstvolgende workshop wordt gehouden op 1 oktber a.s. in Nieuwegein. Ook op 28 november a.s. vindt er een workshop  plaats. Een workshop duurt twee à drie uur.  Aanmelden kan via onderstaande links. De kosten bedragen € 95 euro. NIVRE-experts krijgen voor deelname 3 PE-punten.
Dinsdagmiddag 1 oktober 2019 – aanmelden
Donderdagmiddag 28 november 2019 – aanmelden


Foto Nomot