Nomot breidt dienstenpalet ook in België uit met herstel aan aanrechtbladen, vloeren en sanitair

Waar Nomot eerst voornamelijk in België (inbraak)schade aan kozijnen herstelde, ziet het gespecialiseerde schadeherstelbedrijf nu ook dat daar de vraag naar herstel van andere schades aan woning en interieur toeneemt. Een kras in de vloer, een buts in de wastafel of een schroeischade aan het aanrechtblad.

“Wij vinden het leuk te merken dat onze opdrachtgevers in België ons ook steeds meer zien als totaaloplosser van interieur- en opstalschades. Sinds twee jaar worden de werkzaamheden volledig vanuit België georganiseerd met een Belgische BVBA. Met twee enthousiaste dames op het kantoor in Mechelen en vakkundige reparateurs op de weg, hebben wij het volste vertrouwen in de toekomst daar!”, aldus Nomot.

Workshop

Nomot geeft geregeld via informatieve, praktijkgerichte workshops inzicht in alle herstelmogelijkheden en hersteltechnieken die het in huis heeft. Denk aan herstel van meubels, aanrechtbladen, vloeren, sanitair en kozijnen. De deelnemers krijgen  een rondleiding door het bedrijf en de eigen professionele medewerkers verzorgen live demonstraties.
Via onderstaande links kunt u zich direct aanmelden voor één van de workshops op de locatie in Nieuwegein. De workshop is kosteloos en duurt ca 2-3 uur. Aanvang vanaf 13.30 uur. De eerstvolgend vindt plaats op dinsdagmiddag 13 november 2018. Voor  aanmelden klik hier. NIVRE-experts krijgen hiervoor drie PE-punten.