NIVRE organiseert Meet & Greet Carrière event ATV, Agrarisch en MB&I om expertisevak te promoten onder geïnteresseerden

NIVRE organiseert op 19 april a.s. een Meet & Greet Carrièee even.  NIVRE-experts uit de branches ATV, Agrarisch en Monitoring Bouw&Infra worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit event op woensdag 19 april 2023 om 15.30 uur, op locatie van Nationale-Nederlanden in Den Haag. Deelnemende experts wordt gevraagd iemand mee te nemen  die nog niet als expert werkzaam is maar daar wel interesse in heeft. Dit kan bijvoorbeeld een familielid, studiegenoot, zakenrelatie of andere bekende zijn.

Het programma zal bestaan uit een introductie door Niek Vonk (jaren ervaring als expert, manager en directeur brand, aansprakelijkheid, transport en technische verzekeringen bij Nationale Nederlanden en Allianz). Daarna zullen de gasten door speeddaten ruimschoots de gelegenheid krijgen zich een goed beeld te vormen van het expertise en monitoring vak. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Ken je iemand met wie je deze kans niet wil missen, meld je dan voor 31 maart 2023 aan inhet NIVRE  Extranet.

In een toelichting schrijft NIVRE: “We herkennen het allemaal wel. Zowat alle bedrijven, instellingen en zelfs overheden lukt het onvoldoende om personeel te werven. Dit geldt ook voor de expertisebranche, terwijl dit het mooiste vak van de wereld is. Dat moet wel, want we roepen het (bijna) allemaal. En toch lukt het ons onvoldoende om nieuwe experts aan te trekken. Hier moeten en kunnen we als NIVRE wat aan doen. Dit kan grootschalig en over alle branches heen, maar dit kan ook laagdrempelig en kleinschalig. En met dit laatste gaat het branchebestuur ATV,Agrarisch,MB&I nu van start.”