Nieuwe opzet Smart Repair Hersteller 2017

De organisatoren van de verkiezing Smart Repair Hersteller 2017 hebben dit jaar gekozen voor een andere opzet. Op het schade event van Automotive Insiders “Prijs en kwaliteit van schadeherstel” van 13 september zal de winnaar bekend worden gemaakt. Smart repair is duurzaam en kostenefficiënt. Maar, volgens de organisatoren, ook een ‘vak apart’ en dus alle reden om deze specialisten een podium te bieden en hiermee deze specialiteit te promoten.

Dit jaar voeren de kandidaten de opdrachten uit in het VOC opleidingscentrum in Nieuwegein. De opdrachten bestaan uit het repareren van een deuk ter grootte van een twee euro muntstuk,een schampschade en een kunststofreparatie (bumper). De opdrachten worden beoordeeld door dezelfde jury als bij de vorige editie en bestaat uit Wil Koot (Smart Repair International), Wouter Tacke (Dekra) en Martijn van den Berg (Turien & Co. Assuradeuren). Hier is geen publiek bij aanwezig.

Op 13 september worden alle kandidaten middels een promotiefilm aan het publiek voorgesteld. Vervolgens zal de jury de winnaar bekend maken.De kandidaten zijn: Rocco Hoedemakers werkzaam bij – Autoherstel Zuid (ABS) – titelhouder 2016, Henk van Meurs werkzaam bij – De Dames van Hurkmans (AAS), Bobby Snoek werkzaam bij – Autoschade Frans Beckers B.V. (Autowereld Topselect), Ferdi Petrus werkzaam bij –Autoschade Service Vermaire Haarlem (ASN) en Frank Zuijdevelt werkzaam bij –  Autoherstel H. Hoogvliet (ABS)

Angelica Gravendijk van Duurzaam Repareren: “Het had best zijn eigen charme om de wedstrijd op de AMT-beurs te doen. Het gaf veel dynamiek en het is fantastisch om te zien hoe collega’s uit de schadebranche de verrichtingen op de voet volgden. Maar we willen ook aan verzekeraars, leasemaatschappijen en andere opdrachtgevers laten zien dat smart repair een specialisme is die hun aandacht verdient.Daarom hebben we er voor gekozen dit jaar de kandidaten en de winnaar bekend te maken tijdens het Schadeseminar. Bovendien kunnen we hiermee ook de bedrijven waar deze vakmensen vandaan komen meer exposure  geven”.

 

D