Nieuwe opzet Rendez-Vous d’Expertise hoog gewaardeerd door bezoekers: 8,4

De nieuwe opzet van het Rendez-Vous d’Expertise  is goed ontvangen. Het Rendez-Vous d’Expertise 2017, het jaarlijkse ontmoetings- en netwerkevenement van het NIVRE voor ingeschrevenen in het NIVRE-Register en de relaties uit de verzekeringsbranche, is door de deelnemers hoog gewaardeerd. Circa de helft van de 1.200 bezoekers heeft gereageerd op het evaluatieverzoek en geeft het Rendez-Vous een 8,4.

In de nieuwe opzet is de plenaire sessie vervangen door zes grootschaliger kennis- en netwerkbijeenkomsten per branche, waarmee tegemoet is gekomen aan de wensen van de verschillende branchebesturen en – groepen. Op alle facetten van het Rendez-Vous d’Expertise werd positief gereageerd. Zo voldeed de bijeenkomst ruimschoots aan de verwachtingen, cijfer 8, werd de organisatie gemiddeld met een ‘8,2’ beoordeeld, de ontvangst met een ‘8’, de locatie (Van der Valk Vianen) met een ‘7,6’ en het buffet zelfs met een ‘9’.

Een verslag van de zes branchebijeenkomsten is hier te lezen: https://www.nivre.nl/over-het-nivre/nieuws/2017/05/nieuwe-opzet-rendez-vous-d-expertise-hoog-gewaardeerd-door-bezoekers-8-4/