Nieuwe emailadressen voor medewerkers Sedgwi ck na voltooiing overname Cunningham Lindsey e inTrust

Nu de juridische overgang de overname van Cunningham Lindsey en inTrust door Sedgwick een feit is zal Cunningham Lindsey alle werkzaamheden voortzetten onder het label Sedgwick en inTrust onder het label Sedgwick TPA. De juridische naam Cunningham Lindsey Nederland B.V. gaat over naar Sedgwick Nederland B.V. inTrust Nederland B.V. wordt Sedgwick Nederland TPA B.V. De overige bedrijfsgegevens blijven gelijk.

 

Volledigheidshalve bevestigt Sedgwick haar relaties dat de overname door Sedgwick en de naamswijzigingen geen impact hebben op de bestaande contractuele verhoudingen en diensten die worden geleverd. “De juridische relatie is overeengekomen met de feitelijke partijen en ondanks dat de naam wijzigt, blijven de verplichtingen en voordelen geheel hetzelfde.Dat is waarom er, naar onze mening, niet noodzakelijkerwijs wijzigingen hoeven plaats te vinden in overeengekomen contracten.”

E-mail adressen

Hoewel alle oude e-mail adressen nog enige tijd actief zullen blijven ikomen er wijzigingen naar het nieuwe format. De nieuwe Sedgwick e-mail adressen zijn van het format: voornaam.achternaam@nl.sedgwick.com

In geval van een tussenvoegsel geldt: voornaam.tussenvoegselachternaam@nl.sedgwick.com

Het bovenstaande format geldt zowel voor Sedgwick als Sedgwick TPA.

 

 

C