Nieuwe directiefuncties voor Paul van Beek en Jesse van Leersum bij AREPA Benelux

Bij AREPA Benelux zijn twee benoemingen op directie- en managementniveau op komst.  Paul van Beek wordt per 1 oktober a.s. benoemd tot International Technical Director.  Daarnaast krijgt  Jesse van Leersum per dezelfde datum de functie van Technical Operational Director engaat hij daarnaast onderdeel uitmaken van het Nederlandse managementteam.

Paul van Beek is ruim 20 jaar werkzaam binnen Arepa en vervulde laatstelijk de functie van Technical Operational Director. In zijn nieuwe functie zal hij leiding gaan geven over de Maritieme en Offshore-praktijk en gaat hij zich daarnaast als belangrijkste  projectmanager bezighouden met de grotere projecten binnen Nederland alsmede met de internationale projecten afkomstig uit Nederland. Daarnaast zal hij zich bezighouden met wereldwijde projecten.

 
Jesse van Leersum is al 28 jaar werkzaam bij Arepa. Als technical manager was hij belast met het verzorgen van hersteloplossingen, risicobeheer, operationeel beheer, coaching, engineering en facility management,  Hij neemt de functie ove rvan van beek als wordt benoemd tot Technical Operational Director Netherlands, waarbij hij zal rapporteren aan Marianne Abildgaard Kjeldsen (Executive Director Europe). Daarnaast gaat hij onderdeel uitmaken van het Nederlandse managementteam.