Nieuwe directie DEKRA Certification B.V.

 

DEKRA Certification B.V. heeft met sinds 1 november jl. een nieuwe directie. Bram Holtus en Theo Joling, beiden sinds jaren actief binnen het bedrijf, vormen g de nieuwe bedrijfsleiding. Bert Zoetbrood, voormalig directeur, wordt Executive Vice President voor de regio Zuid-Amerika binnen DEKRA.

.Bram Holtus (links )en Theo Joling(midden)  nemen beiden specifieke bestuurstaken op zich Bram Holtus is verantwoordelijk voor het algemeen bestuur van het bedrijf. Theo Joling is hoofd finance en shared services in Nederland. Bram Holtus is al meer dan 20 jaar actief binnen DEKRA, toen KEMA, en vervulde onder meer de functie van Global Director Sales en Strategic Development waarin hij jaren aan internationale ervaring opgebouwd heeft.

Theo Joling, de huidige Global Director Finance, startte zijn carrière bij PwC. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring met accountancy en finance in testen, inspecteren en certificeren.

 

 

 

Bert Zoetbrood was meer dan 12 jaar Managing Director van DEKRA Certification B.V. De productkeuringen en activiteiten rondom managementsystemen zijn in deze periode sterk toegenomen. Zoetbrood was daarnaast onder meer CEO van DEKRA’s wereldwijde Service Unit Product Testing & Certification. Hij heeft binnen DEKRA een rol als Executive Vice President voor de regio Zuid-Amerika geaccepteerd.

Het nieuwe bestuur zegt te blijven  bouwen aan DEKRA’s visie om de wereldwijde partner voor een veilige wereld te worden.