Nieuwe banen in de advocatuur voor Rutger Evers, Jessica Roos, Anna Breuker en Danielle van Nijnatten

Bij de wisseling van 2022 naar 2023 zijn een viertal advocaten werkzaam voor onder meer de verzekeringsbranche van baan veranderd.

Zo heeft Rutger Evers na 17 jaar een nieuwe uitdaging gevonden als Partner Transport- en Verzekeringsrecht  bij Legaltree Advocaten. Hij werkte de afgelopen 17 jaar als advocaat Sectie Aansprakelijkheud, Verzekering & Vervoer bij Nysingh en daarvoor bijna 11 jaar als advocaat/Partner sectie Internationale handel, Transport & Verzekering  bij DLA Piper .

Ekelmans Advocaten  heeft het nieuwe jaar Jessica Roos verwelkomd als Advocaat-Stagiair in het team Verzekering & Aansprakelijkheid. Hiervoor werkte zij kort als advocaat en Juridisch medewerker bij Codex Mulder Advocaten, bij Hiscox als Sales & Development Underwriter Art & Private Client, bij VanNiekerkCieremans als Juridisch Medewerker en bij Meeùs as Medewerker International Desk. De afgelopen acht jaar was zij tevens als docent Verzekeringsrecht en Verzekerings- en pensioenrecht verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.  

                                                                                                                                         Cox Ten Bruggencate Advocaten, een nichekantoor actief op de praktijkgebieden Transport en Marine, Logistiek, Internationale handel, Verzekering en Aansprakelijk­heid, heeft zich versterkt met twee nieuwe krachten: Anna Breuker en Dachelle van Nijnatten. Hierdoor komt het aantal advocaten op acht.  Anna Breuker

Anna Breuker is in oktober jl. bij het kantoor begonnen en Dachelle van Nijnatten is deze maand gestart. Binnenkort worden zij als advocaat beëdigd. Beiden voltooiden de Master Aansprakelijkheid & Verzekering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Anna studeerde daarvoor in Groningen, Dachelle in Rotterdam.Anna Breuker en Dachelle van Nijnatten gaan zich beiden toeleggen op zaken op het gebied van verzekeringsrecht, algemene aansprakelijkheid, vervoer en bewaarneming.

Dachelle van Nijnatten