Nationaal Schadecongres op 30 september a.s.: Schadebranche staat op tweesprong

Automotive Insiders organiseert op 30 september a.s. het Nationaal Schadecongres met als titel ‘Schadebranche staat op tweesprong’.  

In een toelichting op het programma schrijft Automotive Insiders: “Hoe de schadebranche ervoor staat is de meest gestelde vraag van de afgelopen jaren. Er zijn onheilsprofeten die weinig toekomst zien voor de sector. Anderen benadrukken juist de enorme hoeveelheid kennis en het grote adoptievermogen van de sector om in te spelen op alle veranderingen.Maar wat zeggen de feiten? Juist die feiten worden te vaak genegeerd en op het Nationaal Schadecongres van 30 september aanstaande gaan we die presenteren.Dat doen de organisatoren met betrekking tot de twee belangrijkste factoren: Hoe ziet de huidige markt eruit en hoe ontwikkelt die zich de komende jaren? Hoe houden we het kennisniveau en de personele bezetting op peil?

Arno Onink gaat in zijn presentatie feiten over de schademarkt presenteren uit het recent verschenen Schaderapport waarvan hij mede-auteur is. Het geeft inzicht in de huidige markt én hoe die zich de komende jaren gaat ontwikkelen. Daarmee geeft het een uitstekend beeld van waar de kansen en bedreigingen liggen voor de sector.

Na de pauze zal Anton Cornelissen uitgebreid ingaan op de technologische ontwikkelingen en de impact daarvan op de bedrijfsvoering. Hoe zorg je ervoor up-to-date te blijven en voor welke keuzes word je als bedrijf gesteld?

Na beide presentaties wordt de discussie gevoerd met een panel dat uit de volgende personen bestaat: Bart Janssen, Dealerglass Aris van Werven, directeur schade Broekhuis Holding Marcel Uitenbroek, Alphabet Autolease Saskia Booy, Autotech Alliantie Frank Bouman, Jifeline
Je kunt je hier aanmelden Meld je aan

Bezoekers van het congres kunnen bovendien het Schaderapport 2030 met € 200 korting aanschaffen.