Mutaties in expertiseteam SRB-Rasenberg

 

 Per 15 juni jl. is mr. Bianca Vrolijk-Jongerius fulltime in dienst getreden bij SRB-Rasenberg als expert.  Zij is sinds 2013 werkzaam in de schadebehandeling en laatstelijk als Personenschadebehandelaar bij ZLM. Daarnaast zal op 1 augustus a.s. mr. Marco van Rijt eveneens fulltime aan de slag gaan als expert.  Hij is sinds 2016 werkzaam in de letselschadebehandeling, laatstelijk als specialist letselschade bij Achmea Personenschade.

Vorig jaar december werd het expertsteam van SRB-Rasenberg uitgebreid met mr. Vany de Veth. Zij was voorheen werkzaam als jurist letselschade bij Van Ameyde en DEKRA. Een maand later – per 25 januari jl. – versterkte het team zich verder uit met mr. Julia Schraa, die daarvoor als letselschadebehandelaar werkte bij Achmea Personenschade) en op 13 februari jl. werd mr. Roos Hordijk aan het team toegevoegd. Zij werkte daarvoor als jurist letselschade bij Van Ameyde en claims adjuster bij Schouten Insurance. Tegenover de komst van de nieuwe experts staat de interne overgang van Sanne Paul en mr. Remco Wieskamp naar Andriessen Expertise. “Zij hebben zich goed ontwikkeld en zijn toe aan verdere verbreding en verdieping in hun vak”, aldus Andriessen Expertise.

Door bovengenoemde mutaties is de expertsgroep bij Andriessen Expertise op 25 experts gekomen en die bij SRB-Rasenberg op zes.