Mr. Theo Kremer en mr. Marco Zwagerman toegetreden tot Raad van Advies van ‘de Bureaus’

Mr. Theo Kremer (rechts( , die eerder dit jaar vanwege pensionering zijn functie van directeur bij de Stichting PIV heeft neergelegd, is toegetreden tot de Raad van Advies van De Bureaus, de in Houten gevestigde krachtenbundeling van vijf gespecialiseerde bureaus die actief zijn op het gebied van dienstverlening in de letselschade. Hij heeft daarbij gezelschap gekregen van mr. Marco Zwagerman van Beer Advocaten, die eveneens een zetel in de Raad van Advies heeft geaccepteerd. Zij komen in de plaats van de onlangs vertrokken mr. John Beer (Beer Advocaten) en  mr. Willem Hengeveld (Hengeveld Consultancy). De Raad van Advies wordt gecompleteerd door prof. mr. Siewert Lindenbergh, hoogleraar privaatrecht  Erasmus Universiteit Rotterdam, die al zitting had in het adviesorgaan.

De Raad van Advies ziet er op toe dat de activiteiten van de Bureaus beantwoorden aan de doelstelling: het neutraal, onafhankelijk en transparant werken. Hiertoe wordt de Raad van Advies periodiek geïnformeerd over de werkzaamheden van de Bureaus en kan de Raad gevraagd en ongevraagd adviezen geven. Bij de samenstelling van de Raad van Advies wordt getracht zo veel mogelijk verschillende disciplines binnen de Letselschade vertegenwoordigd te laten zijn.

De Bureaus omvat vijf gespecialiseerde bureaus: het RekenBureau, het HerstelcoachBureau, het MedischBureau, het ArbeidsdekundigBureau en het MediationBureau. Hierbij zijn in totaal 27 mensen werkzaam, onder wie rekenkundig experts, herstelcoaches, arbeidsdeskundigen, medisch adviseurs en mediators.