Mr. John Kopp introduceert met Claimscenter.nl nieuw initiatief voor zakelijke markt

Mr. John Kopp,  sinds 1999 werkzaam binnen de aansprakelijkheids- en verzekeringsrechtpraktijk, is een nieuw initiatief gestart onder de naam Claimscenter.nl. “Hiermee wordt verzekeraars claimafwikkeling in één hand aangeboden. En bovendien op een efficiëntere, goedkopere manier  en met beter resultaat”, aldus de initiatiefnemer zelf.

Oprichter/eigenaar mr. John Kopp: “Door ervaring in de verzekeringsbranche groeide mijn overtuiging dat de afhandeling van claims onnodig kostbaar en tijdrovend is. Met Claimscenter breng ik alle facetten van het proces onder één dak. Verzekeraars, maar ook claimanten worden daar beter van”. Kopp is vooral actief op het gebied van beroepsaansprakelijkheid, bedrijfsaansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid.

Het hele proces in één hand

John voorziet met zijn Claimscenter naar eigen zeggen in een doelgerichte, passende en kostenefficiënte  claimoplossingen. “Hierbij is procesvoering geen doel op zich. Door ruime kennis en ervaring werkt Claimscenter effectief toe naar rechtvaardige oplossingen. Zij draagt daarmee zorg voor de beperking van schadelast en kostenratio’s. Alleen als het niet anders kan of echt nodig is, komen procedures in beeld.”

John Kopp is sinds 1999 werkzaam binnen de aansprakelijkheids- en verzekeringsrechtpraktijk. Eerst als advocaat bij Van Doorne en daarna bij Nysingh. Vervolgens sinds 2007 als zelfstandig jurist bij diverse verzekeringsmaatschappijen.

“Door mijn werkervaring binnen de advocatuur en binnen de verzekeringsbranche te combineren sluit mijn aanpak naadloos aan op verwachtingen van zijn opdrachtgevers. In feite valt met Claimscenter nu alles samen. Het ondernemerschap, mijn ervaring als advocaat en mijn claimservaring die ik heb opgedaan bij diverse verzekeraars. Ik ben ervan overtuigd dat ik met Claimscenter kwaliteit, flexibiliteit en vooral toegevoegde waarde kan bieden door doelgericht, passende en (kosten)efficiënte claimoplossingen te faciliteren”, aldus Kopp die kantoor houdt in Utrecht.