Mr. Désirée Haartsen en mr Martin Sterkenburg sluiten zich als ondernemer aan bij Ard Korevaar Personenschade

 

Ard Korevaar Personenschade heeft zich versterkt met twee nieuwe ondernemers: mr. Désirée Haartsen en mr. Martin Sterkenburg. Mr. Désirée Haartsen, voorheen beleidsmedewerkster Slachtofferhulp Nederland en personenschade expert bij Nostimos, heeft met ingang van 1 februari 2018 haar kantoor geopend in Eindhoven.Mr. Martin Sterkenburg, voorheen werkzaam bij de Nationale Politie en als schaderegelaar bij Flyct, heeft per dezelfde datum zijn kantoor geopend in Boskoop. Met hun komst omvat Ard Korevaar Personenschade zeven letselprofessionals , die allen staan ingeschreven in het Register Letselschade en   de Gedragscode Behandeling Letselschade onderschrijven.

Ard Korevaar Personenschade is een belangenbehartiger voor letselschadeslachtoffers met een focus op persoonlijke aandacht, hoogste kwaliteit en snelheid. Get bedrijf kiest er bewust voor om een beperkt aantal slachtoffers per ondernemer bij te staan bij het verhalen van hun letselschade en daardoor een gezonde balans tussen werk en privé te verwezenlijken. “Onze kracht is verbinding maken en vooral samen met het intermediair het verschil te durven maken. Daarnaast zijn wij aantoonbaar actief in het doorontwikkelen en professionaliseren van de letselschadebranche door te doceren bij NIBE SVV en OSR en actief te zijn in werkgroepen van onder andere de Letselschaderaad.”

Inmiddels is het bedrijf werkzaam vanuit Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Hellevoetsluis, Arnhem, Eindhoven , Boskoop en Bergambacht.