Mitchel Put per 1 januari nieuw gezicht bij BELFOR Alkmaar

Mitchel Put, sinds juni 2018 werkzaam als projectmanager bij BELFOR Nederland en sinds met van dit jaar tevens als Projectmanager Major & Complex Projects, wordt het nieuwe gezicht op de vestiging van BELFOR in Alkmaar. “In de afgelopen jaren heeft hij naam gemaakt in de wereld van de reconditionering en heeft hij zijn eigen stempel weten te drukken op de onze kwaliteit en servicegerichtheid en heeft hij  een luisterend oor weten te bieden aan onze gedupeerden”, zegt BELFOR.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is belfor-logo-2.png

Dave van den Berg, regiomanager bij BELFOR in Noord-Holland, beaamt dat  Mitchel de laatste jaren binnen BELFOR zich ontwikkeld heeft en mede door zijn inzet en enthousiasme   op een positieve manier opviel in de markt opererend vanuit de vestiging Weesp. “Om die reden hebben we  Mitchel per januari a.s. projectverantwoordelijk gemaakt voor de vestiging in Alkmaar, een logische stap0mede gebaseerd met de ambities van Mitchel en anderzijds met de groei die BELFOR wil realiseren”, zegt Van den Berg.

John Goesinne, de huidige projectmanager in Alkmaar, zal ondersteuning gaan bieden op de vestiging Weesp en zich daarbij voornamelijk concentreren op de regio groot Amsterdam en incidenteel bijspringen op de vestiging Alkmaar.

Vincent Talle, Algemeen directeur, vult tot slot aan: “Met deze keuze creëren we nieuwe mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van de Noord-Hollandse vestigingen van BELFOR, zowel wat betreft kwaliteit, service en uitbreiding van het werkgebied. Deze zet past dan ook in zijn geheel in de toekomstvisie van BELFOR.”

Vincent Talle