Michal van Berkel treedt in dienst bij BMT Nederland als Marine Surveyor

Michal van Berkel is in dienst getreden bij BMT Nederland als Marine Surveyor. Hij is gestationeerd in BMT’s Rotterdam kantoor in Capelle a/d IJssel, Rivium kantorenpark.

Michal studeerde als Maritiem Officier aan de Hoge School in Rotterdam in 2011. Tijdens deze studie deed hij het 1e en2e traineeship als Cadett officier (nautisch) en ingenieur (machinekamer) op zee aan boord van cruiseschepen en heeft het Traineeship in research & development in simulatiesoftware en zijn componenten afgerond.

Hij heeft onder meer 10 jaar ervaring in verschillende functies bij verschillende maritieme bedrijven zoals: Service Engineer, Project Engineer en Maintenance coördinator op het gebied van service automatisering en schakelborden, riviercruiseschepen, droogdok voorbereiding en uitvoering op high speed craft schepen, Hull & Machinery, kraanschepen en sleepboten en het onderhoud met betrekking tot Hazardous Materials (IHM).

Michal is gecertificeerd in HZ Safety Certificate Proficiency in survival craft, HZ Safety Basic Training, International Marine Awareness Course Certificate, ICT Certificates, Maritime Radiocommunication (GMDSS certificate), Advanced Fire Fighting, ECDIS certificate, Voyage Data Recorder certificate,

Elektrische storingsmonteur voor offshore/scheepvaart.