MedischBureau van ‘de Bureaus’ versterkt met drie nieuwe medewerkers

 

Bij het Medisch Bureau, één van de vijf gespecialiseerde bureaus die binnen ‘de Bureaus’ actief zijn op het gebied van letselschade, zijn drie nieuwe medewerkers aan de slag gegaan: Mirthe Bense-Osterop (voor 24 uur), Jarno Knol (40 uur) en Dean Kerens (32 uur). Laatstgenoemde was voorheen werkzaam als geriatrisch arts en  gaat werken in opdracht van verzekeraars;  Mirthe Bense en Jarno Krol, die hiervoor werkten als huisarts resp. basisarts zullen belangenbehartigers en betrokkenen gaan adviseren. Hierdoor is het MedischBureau, waarbij Candida Vuijk-Out vorig jaar oktober werd benoemd tot directeur, het grootste bureau binnen ‘de Bureaus’.

Over de reden van de personeelsuitbreiding zegt directeur Francie Peters: “Met de komst van de drie willen we de continuïteit van onze werkzaamheden verhogen en de doorlooptijden verder te verkorten. Ook is er op deze manier meer capaciteit om betrokkenen zelf te zien en onderzoeken op ons kantoor, zowel als het gaat om het geven van een medisch advies, als voor carrouselintakes.

Het totaal aantal medewerkers in vaste dienst van ‘de Bureaus’ is hiermee gekomen op 30 medewerkers in vaste dienst en daarnaar zijn nog acht freelancers aan de organisatie verbonden.

Op de foto v.l.n.r. Mirthe Bense-Osterop, Jarno Krol en Dean Kerens