McLarens reed op 11 december 2021 Nederland binnen via VWJ Drive Thru….

Op zaterdag 11 december 2021 werd door Vanderwal & Joosten haar traditionele “Sfeervol Bomen” gevierd met klanten in een iets ander jasje dan voorgaande jaren.

Werd de jaarlijkse eindejaarstraditie 2020 al tenietgedaan door Covid, ook dit jaar leek het erop dat het klantenevent moest worden geannuleerd vanwege de heersende maatregelen. Dat was echter voor VWJ geen optie en daarom werd uitgeweken naar een alternatief, de VWJ Drive Thru.

In een tot parcours omgebouwde evenementenhal werden relaties met hun gezin in hun auto verwelkomd om onder het genot van een door Kerstmannen aangereikt drankje en een hapje bedankt te worden voor de samenwerking in 2021. De geheel in kerstsfeer opgebouwde route werd aan het einde voorzien van een grootse aankondiging dat VWJ voortaan doorgaat onder de naam McLarens BV.

De traditionele boom werd dus uiteindelijk aan het einde van het parcours aangeboden door McLarens, maar wel met dezelfde wens als alle eerdere jaren: “Dank voor uw komst en dank voor de samenwerking”