Maud Bruinsma aan de slag als operationeel medewerker bij Stichting Salvage

Stichting Salvage is per 1 september a.s een nieuwe operationeel medewerker rijker. Dan treedt maud Bruinsma in dienst. Zij heeft haar nieuwe baan zelf wereldkundig gemaakt via LinkedIn.

“Met gepaste trots en veel enthousiasme kan ik mededelen dat ik gister ben aangenomen bij Stichting Salvage te Apeldoorn. Hier zal ik vanaf 1 september een bijdrage gaan leveren aan deze onafhankelijke stichting, welke zich bezighoudt met het bieden van eerste hulp aan gedupeerden van o.a. brand- water- en stormschade bij (klein- en grootschalige) incidenten. Nog geen twee weken geleden mocht ik mijn HBO-diploma Integrale Veiligheidskunde in ontvangst nemen en nu is het tijd voor de eerste stap in het werkveld. En om deze introductie te mogen maken in een omgeving, welke goed aansluit op mijn interessegebieden en ook op mij als persoon, vind ik erg bijzonder.


Ik kan dan ook niet wachten om te starten bij Stichting Salvage vanaf 1 september 2020 en dank mijn toekomstige collega’s alvast hartelijk voor het vertrouwen in mij.Tot die tijd vier ik vakantie, met in het achterhoofd een toekomstperspectief waar ik zeer naar uit kijk. Laat september maar komen!”