Matthijs Kops (Lengkeek) sluit zich aan bij TOP Expertise

TOP Expertise BV, het onafhankelijk expertisebureau gespecialiseerd in het regelen van technische schades, heeft zich opnieuw versterkt. Per 1 april a.s. komt Matthijs Kops de gelederen versterken als Expert CAR-Varia. Hij is afkomstig van Lengkeek, Laarman & De Hosson,  waar hij de afgelopen 10,5 jaar werkzaam was als schade-expert CAR, Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand. Daarvoor werkte hij onder meer als projectleider bij Kontek Engineering en bijna zes jaar als bedrijfsrechercheur bij meerdere bureaus. 

Door zijn komst is het aantal vaste schade-experts bij het vanuit Rotterdam-Hoogvliet opererende TOP Expertise gegroeid naar zeven: Naast Kops zijn dat Aart-Jan Slingerland, Luc de Rooij , Robert Kruik, Aart Kooijman, Edwin van Bekkum en Hans Nietsch, die vorige maand aan de slag is gegaan. Daarnaast telt het bureau vier flexibel inzetbare experts en twee medewerksters in de  ondersteunende backoffice.

Mathhijs gaat zijn werkzaamheden deels uitvoeren vanuit de vestiging Rotterdam en deels vanuit Lelystad. Hiermee is TOP Expertise nu ook (nog) makkelijker inzetbaar in het noorden van Nederland. Robert Kruik spreekt namens TOP Expertise dan ook van een welkome versterking.