Mart Verschoor en Gijs Lindenburg van start met eigen expertisebureau: TT Experts

Onder de naam TT Experts zijn Mart Verschoor (rechts) en Gijs Lindenburg een eigen expertisebureau gestart. De letters ‘TT ’staan voor Techniek en Transport, het werk- en ervaringsgebied en specialismen van de beide experts. Met hun bureau is een lang gekoesterde samenwerkingswens van beiden in vervulling gegaan.

Verschoor en Lindenburg kwamen elkaar voor het eerst tegen aan boord van de Nedlloyd Steenkerk. “Een zeer enerverende reis van China naar de West Afrikaanse kust met gijzelingen, overvallen, beschietingen, diefstallen, bedreigingen maar met ook veel leermomenten”, zo melden zij op hun website: http://ttexperts.nl. Vervolgens zijn zij zijn onafhankelijk van elkaar het expertise vak i gegaan en zijn gaan samenwerken bij J. Blokzijl en Co. In 1993 waren er al plannen om samen een bureau op te starten. Dat is destijds niet gelukt en beiden zijn een andere richting op gegaan.

Mart Verschoor combineert een diepe transport- en industriekennis met ruime praktijkervaring. Als stuurman en scheepswerktuigkundige werkt hij met uiteenlopende ladingtypes, van algemeen stukgoed tot agrarische producten tot chemicaliën en later bederfelijke lading op koelschepen. Bij de bureaus van Binnendijk & Bree en later Kapitein J. Blokzijl & Co. leerde hij het expertise- en schadeonderzoekvak in zowel transport als machinerieën. Om zijn horizon te verbreden besluit hij in de motoren-, automotive en later ook de luchtvaartindustrie te gaan werken.  Hij is onder meer de auteur van vijf internationale patenten en is erkend Six-Sigma specialist in technische

Na 10 jaar te hebben gevaren – van leerling stuurman aan boord van oude conventionele schepen tot kapitein op een gasttanker – is Gijs Lindenburg overgestapt naar de expertisewereld. In eerste instantie als expert bij MSB H.A. van Ameyde, later als directeur in dienst van J. Blokzijl Co. B.V. in Amsterdam. Na een aantal jaren is hij mede-eigenaar geworden van Etas Expertises B.V., samen met Rein Wijnja en Rob Leonhardt. In 2014 is Etas Expertises verkocht aan BosBoon Expertise en is Gijs bij de NNPC gaan werken. Na twee jaar keerde hij terug bij de NNPC gewerkt te hebben is Gijs opnieuw als expert gaan werken bij BosBoon Expertise.

TT Experts is telefonisch bereikbaar onder nummer (020) 280 93 00, email: office@ttexperts.nl en website: http://ttexperts.nl.