Marianne Thijssen benoemd tot Directeur Van Ameyde Benelux

0

Marianne Thijssen (47) wordt per 1 september 2018 benoemd tot Directeur van Van Ameyde Benelux. Zij volgt daarmee Bob de Bruijn (33) op, die sinds april 2016 deze rol heeft vervuld. Bob de Bruijn bereidt zich de komende maanden voor op zijn rol als lid van de Raad van Bestuur van Van Ameyde International per 1 januari 2019.Als Directeur van Van Ameyde Benelux wordt Marianne Thijssen verantwoordelijk voor de operaties in Nederland, België en Luxemburg. Hieronder vallen onder meer de uitbestede schadeafdelingen van diverse verzekeraars en makelaars.

Bij Van Ameyde Benelux werken ca. 300 medewerkers. “Het is mijn ambitie om met Van Ameyde Benelux het groeipad voort te zetten,” zegt Marianne Thijssen. ”Speerpunten hierbij zijn de verbreding van de dienstverlening door naast claims management ook diensten op het gebied van acceptatie aan te bieden en het verrijken van de letselschade propositie. Ook wil ik de klantbeleving en efficiency met behulp van innovatieve oplossingen nadrukkelijker vormgeven.” De afgelopen 19 jaar heeft Marianne Thijssen diverse managementfuncties vervuld bij NN Group (onder andere bij Nationale-Nederlanden en NN Investment Partners). Haar laatste functie was Chief Operating Officer (COO) bij NN Belgium in Brussel. Daar was zij verantwoordelijk voor dee en operationele afdelingen van zowel het Schade als Leven bedrijf.

Marianne Thijssen volgt, als gezegd, Bob de Bruijn op. Bob de Bruijn komt per 1 september 2018 in dienst van Van Ameyde International, de holding van Van Ameyde. De komende maanden bereidt hij zich voor op zijn benoeming als lid van de Raad van Bestuur van de holding per 1 januari 2019. Hij volgt Pieter den Dikken dan op en gaat zich onder andere richten op de strategie en operaties van de divisie ‘complexe en zakelijke schade-expertise’. Tot deze divisie behoren de dochterondernemingen Van Ameyde Marine, Arntz | van Helden, MLC Spain, Krogius en Woodgate & Clark. Pieter den Dikken blijft verbonden aan Van Ameyde in de rol van adviseur.

 

Laat een reactie achter