MainPlus Schadeherstel breidt uit met nieuwe Manager Operations Mireille Woudt

 

Het snelgroeiende MainPlus Schadeherstel, dat begin dit jaar is gestart als ‘regisseur’ op het gebied van schadeherstel, versterkt zich per 1 juli a.s. met Mireille Woudt. Als Manager Operations wordt zij verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers in het Klant Contact Center en de schadecoördinatoren. Mireille Woudt werkte voorheen bij Zeeuwland als Manager Klant & Vastgoed met de dienstverlening en het vastgoedbeheer in haar portefeuille.

In haar functie zal zij nauw gaan samenwerken met Gerard van Engelenburg, die sinds 1 juni jl. verantwoordelijk is voor de Marketing en Sales van MainPlus Schadeherstel: “Met de kennis en ervaring die Mireille meebrengt naar MainPlus Schadeherstel zijn we in staat om onze processen nog verder te optimaliseren, waardoor we in staat zijn om ons dienstverlening op een nog hoger plan te brengen.”

Joost Versteeg, directeur van MainPlus, is eveneens enthousiast over de komst van de nieuwe Manager Operations: “Mireille is ervaren met het optimaliseren van de dienstverlening in de hele keten, gericht op het verschil maken naar klanten. Haar ervaring draagt bij aan een versterking van MainPlus Schadeherstel. Het zit in haar DNA om gefocust te zijn op het verhogen van de klanttevredenheid, kwaliteit van de dienstverlening en een reductie van de schadelast samen met ketenpartners. Haar komst betekent dat wij onze bestaande klanten nog beter kunnen bedienen en nieuwe klanten kunnen ontzorgen.”