MainPlus Schadeherstel breidt netwerk uit met twee herstelbedrijven: B&B Bouw en Koenraads

MainPlus Schadeherstel, het bedrijf dat als regisseur het schadeherstel regelt voor een groeiend aantal bedrijven binnen en buiten de verzekeringsbranche, heeft het schadeherstelwerk uitgebreid met twee bedrijven: B&B Bouw uit Poortvliet en Koenraads.

Vorige week tekenden MainPlus en B&B Bouw het contract voor de uitvoering van schadeherstelwerkzaamheden. B&B Bouw gaat voor MainPlus Schadeherstel het bouwkundig herstel van inboedel- en opstalschades uitvoeren in delen van West-Brabant en Zeeland. “De kernwaarden van B&B Bouw: ‘Alles onder één dak, ‘De klant centraal’ en ‘Kwaliteitsvakman’ passen goed bij MainPlus Schadeherstel. Inmiddels is B&B Bouw ook getraind in het softwareplatform van MainPlus: MainFlow”, meldt MainPlus op LinkedIn.


Eind april heeft MainPlus Koenraads mogen verwelkomen als herstelpartner in zijn herstelnetwerk. Koenraads levert sindsdien voor MainPlus Schadeherstel bouwkundig herstel in de regio’s West-Brabant en het zuiden van Zuid-Holland. “Heldere communicatie, duidelijkheid over kosten en uitvoering tot in de details is waar Koenraads voor staat. Dit past uitstekend bij MainPlus Schadeherstel. Via videobellen heeft Koenraads van Roel instructie gekregen van het softwareplatform “MainFlow”. Inmiddels heeft Koenraads de eerste opdrachten met succes en naar onze tevredenheid uitgevoerd”, schrijft MainPlus.