Liza Dehzad (Judica letselschade) met meeste stemmen naar finale Legal Woman Upcoming Talent of the year 2019

Mr. Liza Dehzad, eigenaar van Judica Letselschade uit Weesp, is een van de finalisten van de  Legal Woman Upcoming Talent of the year 2019, zo meldt zij zelf op LinkedIn. Legal Woman is een brancheorganisatie voor vrouwelijke juristen. 

 “Yes! Met gepaste trots kan ik jullie berichten dat ik met de meeste stemmen een van de finalisten ben voor de verkiezing van Legal Woman Upcoming Talent of the Year 2019!! Op donderdag 28 november 2019 vindt de finale plaats bij De Brauw Blackstone Westbroek te Amsterdam. In de finale mag ik een pitch houden ten overstaan van de jury en het publiek. De onafhankelijke jury voor 2019 bestaat uit de volgende leden: Hanneke Dorsman (ABN AMRO), Machteld de Monchy (De Brauw Blackstone Westbroek), Fleur Potter (Van Doorne) en Pieter van den Brink (Ten Holter Noordam advocaten). Nogmaals iedereen hartelijk dank voor het stemmen!”

In het lokale Weesper Nieuws  wordt gemeld dat de juriste van het Weesper bureau  het onder meer opneemt tegen kandidaten van grote advocatenkantoren op de Amsterdamse Zuidas. “Maar ik ben wél genomineerd door een vakjury, dus ik heb een kans om in de finale te komen. Ik heb alleen niet zoals die andere kandidaten tientallen of honderden collega’s om op me te stemmen, terwijl die award juist voor mij met mijn kleine bureau heel belangrijk is”.

Liza Dehzad is sinds maart 2016 actief bij Judica Letselschade als jurist letselschade. Daarvoor werkte zij in een zelfde functie bij Juridisch Bureau letselschade & Gezondheidsrecht en bij Compensa Letselschade