LetselVerhalen doneert voor elke nieuwe klant een bijdrage aan ‘Stichting Jij staat in het zonnetje’ voornabestaanden letselslachtoffers

‘Stichting Jij staat in het zonnetje’ is het maatschappelijke initiatief van Letselverhalen. Oprichter Judith Dingemanse wil met deze stichting oprechte aandacht voor de naasten van letselschadeslachtoffers. Vanaf 2021 doneert  LetselVerhalen voor elke nieuwe cliënt een financiële bijdrage in deze Stichting.

Stichting Jij staat in het zonnetje organiseert activiteiten en initiatieven voor de betrokken familieleden en het letselschadeslachtoffer. Met als doel een waardevolle herinnering en ervaring realiseren.

Stichting Jij staat in het zonnetje :

  1. ondersteunt initiatieven die gericht zijn op de hulpverlening voor kinderen, broers en zussen en/of partner van een (overleden) letselschadeslachtoffer in Nederland.
  2. organiseert dagactiviteiten voor de kinderen, broers en zussen en/of  partner van een (overleden) letselschadeslachtoffer.

Zij hebben, naast het slachtoffer, ook extra aandacht nodig bij de verwerking . Zij worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen die de letselschade van hun dierbare met zich meebrengt en waar zij zelf niets aan kunnen doen. Er kan sprake zijn van een gespannen thuissituatie als gevolg.

Kinderen, broers en zussen krijgen niet de kans om écht kind te zijn en kunnen in een sociaal isolement terechtkomen. Zij hebben behoefte aan plezier en ontspanning, positieve aandacht en een onbezorgde jeugd. Aspecten die een kind nodig heeft om op te groeien tot een gelukkig en evenwichtig persoon.

“Stichting Jij staat in het zonnetje wil een waardevolle herinnering en een positieve ervaring realiseren. Met deze succeservaring wordt het zelfvertrouwen versterkt en draagt bij  aan het realiseren van een nieuw toekomstperspectief. Daarnaast betekent een het een ontlasting van de thuissituatie waardoor ouders, broertjes en zusjes even op adem kunnen komen en nieuwe energie op kunnen doen.:  

Wil je meer weten of iemand in het zonnetje zetten? Interesse?  Bel of mail: j.dingemanse@letselverhalen.nl of 06-13203887