Letselschadespecialist en mediator Richard Brouwer (Tijbout Letselschade) overleden op 54-jarige leeftijd


“Op woensdag 11 maart 2020 is plotseling onze dierbare collega Richard Brouwer overleden. Richard was van 2002 tot 2008 en vervolgens vanaf 2014 tot nu als letselschadespecialist bij ons kantoor werkzaam.

Voor zijn komst naar Tijbout en in de tussenliggende jaren, heeft Richard bij diverse verzekeraars en schaderegelingskantoren gewerkt, aan beide kanten van de schaderegeling. Hij was hierdoor in de branche voor velen een bekende en geliefde persoon , zo blijkt ook uit de hartverwarmende reacties die we in de afgelopen dagen al mochten ontvangen.

Met zijn typerende humor en grote kennis van zaken, was Richard een zeer gewaardeerd schaderegelaar en boven alles een hele fijne collega.  

Aan zijn leven kwam zeer onverwacht een einde, hoewel we na zijn plotselinge uitval twee dagen eerder helaas met alle scenario’s rekening moesten houden. Richard mocht slechts 54 jaar oud worden.

Wij zullen Richard ontzettend missen en wensen zijn echtgenote en zijn drie zonen heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.”

Directie en medewerkers Tijbout Letselschade.