Letselschade-Expert Emely Snellaars-Torrico treedt in dienst bij Justiz Letselschade

Per 1 mei 2020 is mr. Emely Snellaars-Torrico bij Justiz Letselschade B.V. in dienst getreden. Zij gaat het team van Justiz versterken vanuit het kantoor in Den Bosch. Daarmee telt het team van Justiz voortaan zes enthousiaste medewerkers. Vier van hen zijn actief als letselschade-experts en juristen. Twee van de medewerkers verzorgen de administratie en het secretariaat.

 Emely Snellaars-Torrico heeft zich na haar rechtenstudie gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij is sinds 2009 werkzaam in de letselschadebranche en heeft zich door de tijd heen als belangenbehartiger gespecialiseerd op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht. Zij werkte bijna 11 jaar bij DAS Rechtsbijstand als letselschadejurist en is letselschadespecialist op het gebied van bedrijfsongevallen, medische incidenten, verkeersongevallen en overlijdenszaken.

Emely over haar keuze voor Justiz Letselschade: “Justiz is een bedrijf waar juristen werken die allemaal handelen vanuit hun passie. Er wordt gehandeld volgens het motto: “Hoe zou ik willen dat deze zaak behandeld werd als het mijzelf of een familielid betrof?” Dat maakt dat elke zaak steeds met gedrevenheid wordt aangepakt.”

Justiz Letselschade opende haar deuren op 1 mei 2016 en heeft zich sindsdien in de branche bewezen als een volwaardig letselschade kantoor dat uitsluitend optreedt voor letselschade slachtoffers. Het kantoor is ingeschreven in het Register Letselschade van De Letselschade Raad en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen die anno 2020 aan de letselschadepraktijk gesteld worden .Justiz kent een landelijke dekking en houdt onder andere kantoor in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Breda, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht.