Letselopleidingen trapt 2 september a.s. af met de workshop Neuropsychologisch onderzoek

Letselopleidingen, de in april dit jaar opgerichte opleider die zich specifiek richt op letselschadeprofessionals, trapt op 2 september a.s.  het nieuwe opleidingsjaar af met de workshop Neuropsychologisch onderzoek. Docente en GGZ-psycholoog Sarah Moss zal dan ingaan op de indicaties voor neuropsychologisch onderzoek, de mogelijkheden en beperkingen van testonderzoek, fenomenen zoals onderpresteren, overrapporteren en malingering, en hoe cognitieve functiestoornissen worden geobjectiveerd.

Andere opleidingen die in september van start gaan zijn: Voortvarend Mensgericht Behandelen van complexe letselschaden, Relatiegericht telefoneren, de cursus Netwerken kun je leren, de posttraumatische stress-stoornis, Relatiegericht en Overtuigend schrijven en Jaarplan op 1 A4.Tevens vindt op 17 september a.s. de voorlichtingsdag voor de opleiding herstelcoaching plaats die op 8 oktober a.s.van start zal gaan.

Het boekje met alle opleidingen tot het einde van het jaar kan worden opgevraagd via de website van Letselopleidingen www.letselopleidingen.nl. Daar is tevens het totale aanbod digitaal beschikbaar.