Letsel Opleidingen neemt herstelcoachopleiding over van Quasir Academy


Letsel Opleidingen, een recent opgericht opleidingsinstituut, heeft de opleiding herstelcoaching overgenomen van Quasir Academy. Deze opleiding, die verplicht is om als register deskundige ingeschreven te worden in het register van het NIVRE, zal in oktober weer van start gaan.

Inhoudelijk is de opleiding nauwelijks veranderd, alleen de letselmodule is vervangen door de module zorgmanagement. Op 21 juni en 17 september a.s. vinden in Utrecht informatiebijeenkomsten plaats voor belangstellenden. Belangstellenden kunnen zich via info@letselopleidingen.nl  voor deze bijeenkomsten opgeven.

Letsel Opleidingen is een nieuwe speler als het gaat om het geven van opleidingen. Het oogmerk van deze nieuwe organisatie is om betaalbare, verfrissende en verdiepende opleidingen te verzorgen met als doelgroep louter en alleen letselschadeprofessionals. Naar verwachting zal het volledige programma van deze opleider medio juni beschikbaar zijn. Ons land telt momenteel ongeveer 30 gediplomeerde herstelcoaches