Leon Aelmans (BosBoon Expertise) overleden

Namens aandeelhouders en medewerkers van BosBoon Expertise maakt het bestuur het droevige nieuws bekend van het plotselinge overlijden van alom gewaardeerde collega en aandeelhouder Leon Aelmans.Allereerst gaat ons medeleven uit naar zijn vrouw en twee zoons die wij veel sterkte toewensen met het verwerken van dit ondraaglijke verlies.

Leon, 55 jaar jong,  was een Bourgondische levensgenieter die met zijn enthousiasme een serieuze Personenschade afdeling voor BosBoon Expertise heeft opgezet. Zijn pragmatische aanpak en zijn uitmuntende kennis van Personenschade c.s. heeft hem een rijke carrière gebracht. Begonnen als schadebehandelaar bij Interpolis is Leon na een mooie carrière bij diverse expertisebureaus op 16 december 2013 gestart bij BosBoon Expertise. In bijna 6 jaar tijd heeft Leon samen met zijn directe collegae van de afdeling personenschade BosBoon Expertise binnen die branche uitstekend op de kaart gezet, waarvoor wij hem enorm dankbaar zijn.

De verslagenheid is groot en wij kunnen het zeer droevige nieuws van zijn overlijden nog maar nauwelijks bevatten. Wij gaan Leon enorm missen.

Met Leon op ons netvlies en zijn enthousiasme in gedachten zullen wij trachten het verlies zo goed mogelijk op te vangen. Wij zullen daarbij zijn nagedachtenis binnen de Personenschade afdeling blijvend eren.

Directie BosBoon ExpertiseMathy Boon, Twan Meulendijks , Herman van Velsen

Nabericht van directie BosBoon Expertise: Na overleg met de nabestaanden informeren wij u over de datum en plaats met betrekking tot het afscheid van Leon Aelmans.Zowel de familie als de collegae van BosBoon Expertise stellen uw aanwezigheid op prijs.Het afscheid van Leon Aelmans zal plaatsvinden op woensdag 11 december om 14:00 uur.

Locatie:DELA uitvaartcentrum ‘Tussen de Bergen’, Kitskensdal 60, 6045 EX  ROERMOND