Lengkeek versterkt zich tweede helft van dit jaar met vijf medewerkers, onder wie drie experts

 

Het dit jaar 100 jaar bestaande expertise- en taxatiebureau Lengkeek heeft zich in de tweede helft van dit jaar versterkt met vier vijf medewerkers, onder wie drie schade-experts.

Per 1 juli a.s. is Stefan Meerkerk (links op fotoO)RA in dienst treden als bedrijfsschade- expert. Hij heeft ervaring opgedaan in de audit- en adviespraktijk van accountantskantoor PWC en in het bedrijfsleven als controller en CFO. Op 1 september jl. is Stefan Slotboom (rechts) aan de slag gegaan als expert Brand met als standplaats Eindhoven. Hij heeft de afgelopen tien jaar als schade-expert gewerkt bij Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey). Een maand later is Marcel Brasjen bij kantoor Zwolle in dienst getreden als expert Brand. Hij heeft de afgelopen 22 jaar in verschillende functies gewerkt bij verzekeraar Univé Dichtbij, waarvan de laatste 10 jaar als accountmanager Agrarische Bedrijven.

 

Daarnaast is Maya Laldjising per 6 september jl.  begonnen als medewerker Debiteurenbeheer op kantoor Rotterdam en is per 1 oktober jl. Farah Dijkhof op kantoor Eindhoven gaan werken als afdelingssecretaresse.