Lengkeek neemt intrek in nieuw kantoorpand in Eindhoven


Vanaf volgende week zullen de medewerkers van Lengkeek in het zuiden van het land vanuit een nieuwe plek in Eindhoven de klanten van dienst zijn. Het nieuwe kantoor is gevestigd in het Place for Bizz pand aan de Hurksestraat, en gaat volgens Lengkeek ‘voorop in onze nieuwe manier van werken’.

“We merken namelijk al een tijdje dat flexibel werken de nieuwe standaard is. De kantoorruimte en de faciliteiten in het pand bieden volop flexibiliteit om fijn te werken en elkaar te blijven ontmoeten .Uiteraard zal er verder niet veel veranderen. We blijven onze klanten met de hoogste kwaliteit van dienst zijn, zoals zij van ons gewend zijn”,  benadrukt Lengkeek op LinkedIn. .

In het pand wordt een eigen kantoorruimte gehuurd met daarin 9 gedeelde flexwerkplekken, een kleine spreekkamer, een eigen pantry en lunchvoorziening. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van gemeenschappelijke voorzieningen zoals voldoende parkeerruimte (met laadpaal voor elektrische auto’s), receptie, een broodjeszaak met grote lunch-/zitruimte én terras, diverse vergaderzalen, koffiecorners, toiletten e.d. De kantoorruimte en de faciliteiten in het pand bieden dus volop flexibiliteit om fijn te werken en elkaar te blijven ontmoeten.  

Het nieuwe adres van Eindhoven luidt: Lengkeek Eindhoven, Place for Bizz, Hurksestraat 60, 5652 AL Eindhoven, Unit 2.21. Meer weten over de nieuwe locatie? klik dan door via onderstaande link!
https://lnkd.in/d2ZwZzR