Lengkeek introduceert Adviesteam als een van initiatieven in reactie op Corona-crisis: Focus op wat we nog wél kunnen doen!

Daar waar veel bedrijven zich in het huidige Corona-tijdperk focussen op wat zij niet meer kunnen, richt Lengkeek in deze moeilijke tijden juist het vizier op  dingen die nog wél kunnen door te denken in oplossingen. “Hier zijn al diverse mooie initiatieven uit voort gekomen. Zoals bijvoorbeeld het in het leven geroepen Lengkeek Adviesteam. “Voor  het Coronavirus Nederland in haar greep hield, was face-to-face contact gemakkelijker te onderhouden. Nu de situatie er totaal anders uitziet, merken wij dat er behoefte is om te kunnen en klankborden over diverse expertise gerelateerde onderwerpen. Hierin denken wij graag mee”, aldus Lengkeek

Het expertise- en taxatiebureau heeft nu een eerste uitrol gedaan met Aon, waardoor Aon medewerkers per direct gebruik kunnen maken van dit  adviesteam. “Wij hebben een overzicht van experts en vakgebieden aangeleverd met daarbij een overzicht van vragen die aan onze experts gesteld kunnen worden. Op deze manier kunnen zij rekenen op de dienstverlening van Lengkeek zoals zij die gewend zijn.”

Daarnaast helpt Lengkeek gedupeerden natuurlijk nog steeds verder na schade en worden er ook nog steeds taxaties gedaan. “Onze visie hierin verandert niet. De schade-experts van Lengkeek gaan ter plaatste om een gedupeerde verder te helpen tenzij dit, rekening houdend met de veiligheid en volksgezondheid, niet mogelijk is. Dit toetsen wij altijd bij alle betrokkenen vooraf en hier hebben we dan ook de nodige maatregelen in getroffen.” Ondanks de economisch moeilijke tijden ziet Lengkeek  gelukkig veel creativiteit ontstaan, zowel bij Lengkeek als bij haar opdrachtgevers. “En kunnen we, natuurlijk met inachtneming van de veiligheidsrichtlijnen, toch blijven doen wat we beloven, zij het deels op alternatieve manieren.”