Lengkeek en IWD gaan strategisch partnerschap aan

Lengkeek, full service onafhankelijk dienstverlener in expertise & taxatie, en IWD (Inspectie, Waardering en Duidelijkheid), hebben besloten de handen ineen te slaan en vanaf 1 januari 2021 een strategisch partnerschap aan te gaan. Lengkeek heeft in Nederland vier vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle en is, naast expertise, een gerenommeerde speler op het gebied van taxaties en inspecties.

Hoewel het doen van taxaties binnen de afdeling T&I  core business is, wordt Lengkeek steeds vaker ingezet voor risico-inspecties. Om het onderdeel risico-inspecties binnen Lengkeek verder uit te bouwen en een nog steviger fundament te geven binnen de organisatie is het aangaan van een partnerschap met IWD dan ook een logische stap. Zeker omdat IWD zich vooral toelegt op het onderdeel risico-inspectie. IWD, op haar beurt, heeft behoefte aan een partner als Lengkeek om met name hun taxatie-opdrachten optimaal in te kunnen vullen.

Beide partijen zien enorm uit naar hun strategische samenwerking. Hans de Hoog, algemeen  directeur van Lengkeek, geeft aan dat zowel Lengkeek als IWD de samenwerking absoluut zien als dé ideale mogelijkheid klanten nog beter van dienst te zijn. Beide bedrijven kennen elkaar goed en werkten al een aantal keer samen. “Logisch gevolg is dan ook dat die samenwerking nu is vastgelegd en professioneel zal worden uitgebouwd”, aldus beide  bedrijven.

Hans de Hoog