Klaas Brand treedt als partner toe tot managementteam Vanderwal & Joosten

0

 

Per 1 januari jl. is mr. Klaas Brand  mede-eigenaar geworden van het expertisebureau Vanderwal & Joosten en toegetreden tot het managementteam, dat verder bestaat uit algemeen directeur   Gerrit Taal, Jurjen Witte, Sydney Boogaard, Roeland Steenvoorden en Sander van Amelsvoort.  Klaas Brand werkt sinds 2004 in de expertisebranche. Sindsdien heeft hij diverse management- en directiefuncties vervult bij EMN, GAB Robins Takkkenberg en laatstelijk Cunningham Lindsey.  Sinds vorig jaar januari werkt hij als senior-expert bij Vanderwal & Joosten, en is sindsdien belast geweest met het verder uitbouwen van de AVB-, techniek- en CAR-portefeuille, wat onder meer een verbreding tot gevolg heeft gehad in de agrarische en juridische aandachtsgebieden.

In een toelichting stelt Vanderwal & Joosten: “In 2017 is vanuit zowel het bedrijf als Klaas de wens geuit om niet alleen gevoelsmatig onderdeel uit te maken van dit team, maar ook mee te mogen participeren in het bedrijf zelf. Dit heeft erin geresulteerd dat per 1 januari 2018 Klaas medeaandeelhouder is geworden en als zodanig ook toetreedt tot het managementteam. Met de toetreding zijn hiermee ook alle aandachtsgebieden vertegenwoordigd in het managementteam en kan, met behulp van alle collega’s, verder worden gebouwd aan het nog beter maken van VWJ.”

Vanderwal & Joosten is inmiddels uitgegroeid tot een multidisciplinair expertisebureau waar technische, milieutechnische, chemische, agrarische en juridische vraagstukken worden behandeld door in totaal 26 experts vanuit drie kantoren: Rotterdam, Utrecht en Amstelveen. het bureau bestaat dit jaar 25 jaar en viert dat onder meer met een relatie-event op 14 april a.s.

Laat een reactie achter