Kennissessie Nostimos voor intermediair:  ‘Letselschadeslachtoffers gebaat bij goede hulp’

 

Op 31 oktober as. organiseert Nostimos om 16.00 uur een tussenpersonenbijeenkomst bij Landgoed huize Bergen in Vught. Op het programma staan twee sprekers, namelijk een letselschadeslachtoffer die zijn ervaringen deelt en vertelt over het belang van goede hulp na een zwaar ongeluk. Daarnaast zal spreker Jan van Setten vertellen over klantgerichtheid en hoe tussenpersonen hun cliënt goed kunnen bijstaan als letselschadeslachtoffers bij hen aankloppen.

In een toelichting op het programma schrijft Nostimos: “Als assurantie-adviseur wilt u uw cliënten van het beste advies voorzien en ze succesvol begeleiden naar het beste resultaat. Waar bestaat het beste advies en de begeleiding uit? Aan de hand van twee sprekers leert u waar een slachtoffer tegenaan kan lopen en waar u als adviseur rekening mee dient te houden. Het goede resultaat is het leven van de cliënt weer spoedig op de rit te krijgen.”

Twee sprekers

Jan van Setten is een veelgevraagd expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. Jan denkt in mogelijkheden in plaats van in problemen en deelt dit graag met u. Zou het niet mooi zijn om in het brein en het hart van uw klant te kunnen kijken? Kijkend naar waar de klant blij van wordt en wat de klant nodig heeft, vertelt Jan van Setten zijn visie op de uitdagingen die u heeft om de klant van het beste advies te voorzien.

Marc van de Kuilen, ex-militair, topsporter en zelf slachtoffer van een zwaar ongeval met blijvend letsel, vertelt tijdens deze sessie zijn verhaal. Zo begrijpt u beter waar de behoeften van dergelijke cliënten liggen en hoe u ze optimaal bij kunt staan.

De bijeenkomst, waaraan geen kosten verbonden zijn, wordt afgesloten met een netwerkborrel en warm buffet.

Aanmelden kennissessie letselschade >>