Kennedy Van der Laan en De Brauw NL-winnaars Who’s Who Legal Awards

0

Kennedy Van der Laan heeft vorige week in Londen twee prijzen in ontvangst mogen nemen van het Britse juridisch onderzoeksbureau Who’s Who Legal. Het kantoor springt boven de vele genomineerden uit op het vlak van data, IT en privacy. Ook De Brauw Blackstone Westbroek viel in de prijzen.

Juridisch onderzoeksbureau Who’s Who Legal reikt zijn eigen prijzen jaarlijks uit aan kantoren en advocaten wereldwijd. Volgens het bureau blinkt Kennedy Van der Laan op het gebied van data uit in zaken met betrekking tot IT en privacy. Het kantoor mag zich Firm of the Year noemen in de categorieën ‘Data – Privacy & Protection’ en ‘Data – IT’. Als beste Nederlandse advocatenkantoor over de hele linie koos Who’s Who wederom De Brauw Blackstone Westbroek.

De overall Law Firm of the Year 2018 is volgens Who’s Who Hogan Lovells, onder meer dankzij de vermelding van liefst 258 advocaten en notarissen van het kantoor in de Who’s Who-gidsen van dit jaar. “Hogan Lovells is internationaal prominent aanwezig met kantoren in Noord- en Zuid-Amerika en de EMEA en Asia-Pacific-regio’s. Bovendien blinkt het kantoor voor het derde jaar op rij uit in overheidscontracten en is het tevens sterk in Life Sciences, waarvoor de Product Liability Firm of the Year award is toegekend.”

Andere bekende prijswinnaars in diverse categorieën zijn dit jaar onder anderen Freshfields Bruckhaus Deringer, Clifford Chance, Dentons, Bird & Bird en DLA Piper.

Advocatie.nl; Foto: Kennedy Van der Laan

 

Laat een reactie achter